Keystone logo

4 PhD Programok ban ben Nyelvek Német 2024

Szűrők

Szűrők

 • PhD
 • Nyelvek
 • Német
Szakirányok
 • Nyelvek (4)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  PhD Programok ban ben Nyelvek Német

  Általában követett befejezése után a mester fokozatot, a Doctor of Philosophy a legmagasabb fokú, hogy lehet szerezni. Ez a program magában foglalja a fejlett kutatási tanulmány.

  Mi a PhD németül? A doktori program német lehetővé teszi a diákokat, hogy tanulmányozzák ezt a nyelvet mély szinten, ismerkedés a minden szempontból a nyelv és az emberek, akik beszélni is. Tanfolyamok a program kiterjedhet az általános témákról, hogy segítse a hallgatók a kutatási és többet arról, hogy mi várható a PhD program. A hallgatók tanulmányozzák nyelv és a nyelvészet, valamint a német kultúra és történelem. Egyes programok kínálnak az esély konkrét tanulmányok film, a migráció, a nyelvjárások és a vallás. A hallgatók szakosodnak területeken, amelyek tartalmazzák jog, filozófia, irodalom és a politika. Programok is tartalmazhat csere komponens, amely lehetővé teszi, hogy a diákok tanulni Németországban. A hosszú időt vesz igénybe, hogy töltsenek ki egy PhD miatt változik a kutatási komponens.

  Miután befejezte a PhD, egy diák lesz egy szakértő a német nyelvet. Kiváló kommunikációs készség is előny a program. Ezen felül a diákok általában fejleszteni a különböző kapcsolatok szakemberek.

  A legjobb költségbecslések jön közvetlenül az iskola pénzügyi osztály. Ez annak köszönhető, hogy az eltérések az egyes diák PhD tapasztalat.

  Érettségi után, egy személy dolgozik különféle területeken üzembe ő képességeit német használni. Ez magában foglalhatja folytató oktatási lehetőségek a felsőoktatásban vagy ESL programokat német diákok. Diplomások is működnek fordítók és tolmácsok. További karrier lehetőségek közé újságíró, kormány képviselője, sajtóiroda vezetője, író, szerkesztő, könyvtáros. A diákok munkát találni magánvállalatok, nonprofit illetve a kormányzati szervek.

  Ha érdekli a fejlett tanulmány a német nyelv, majd úgy PhD német.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.