Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 8 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Németország 2023

8 PhD Programok ban ben Németország 2023

Áttekintés

Németországban számos PhD programok, amelyek nagy megbecsülésnek örvend a nemzetközi közösségben. A PhD Németország lenne a jelölt a magas színvonalú kutatási infrastruktúra szükséges saját kutatási és dolgozat. Németországban kínál nagy hagyományokkal rendelkezik a tudományos és kulturális munka, hogy otthon sok egyetemek és kutatóintézetek. Ezen kívül a jelentkezők folytat PhD Németország számára előnyös lenne a nemzetközi közösség, valamint a magas életszínvonal, hogy Németország biztosítja.

PhD Németország programok széles skáláját kínálja a lehetőséget a sok egyetemek előmozdításának területén, beleértve a távoktatást a pályázók, amelyek kiegyensúlyozó az oktatás más életet kötelezettségvállalásokat. PhD Németország szakok felkészítsék a jelentkezőket, hogy nagyra becsült doktori a tanulmányi területen.

Ha tervezi, hogy a PhD, akkor vess egy pillantást az opciók között a németországi alatt. Előfordulhat, mértéke és a program, hogy már keres!

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
Szakirányok
    Művészettudományok
  • Élettudomány
  • Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum