Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 2 A Filozófia Doktorai (PhD) Programok ban ben Nemzetközi vállalkozás 2024

2 PhD Programok ban ben Nemzetközi vállalkozás 2024

Áttekintés

Az alacsonyabb fokozatok elvégzése után dönthet úgy, hogy PhD-t folytat, ami a legmagasabb szintű oktatás. Ez általában követelmény mindenki számára, aki a tudomány területén akar belépni. Ahhoz, hogy befejezze ezt a speciális diplomát, akkor két-négy éven keresztül téziseket kell készítenie.

Mi a PhD a nemzetközi üzleti életben? A nemzetközi üzleti terület számos ugyanolyan témával foglalkozik, mint bármely más üzleti fokozat, de elsősorban a nemzetközi üzleti vállalkozásokkal szembenézett fogalmakra és akadályokra összpontosít. Ez azt jelenti, hogy több kutatást végeznek a telekommunikációról, a nemzetközi értékesítésről és marketingről, valamint a logisztikáról egy globális értékesítésen. Tipikus üzleti tantárgyak is szerepelnek, például a pénzügy, a számvitel, az adminisztráció és a menedzsment. Általánosan legalább egy idegen nyelv tanulmányozására van szükség.

Az egyik legnagyobb előnye azoknak a diákoknak, akik úgy döntenek, hogy PhD-t folytatnak, azok a készségek, amelyeket kifejlesztenek, ami segíteni fog nekik a munka világában. A nemzetközi üzleti diákok számára jellemzően a kommunikáció, a vezetés és az irányítási képességek, valamint az üzleti adminisztráció és az operatív menedzsment mestere.

A díjak és a tandíj a PhD program változik számos tényező alapján, ezért kell vizsgálni ezeket a szempontokat, mielőtt beiratkozik. Ezek magukban foglalhatják mindazokat az iskolát és országokat, ahol a konkrét programot választják.

Minden doktori fokozatot úgy terveztek, hogy lehetővé tegye a diplomások számára, hogy egyetemi tanárként vagy kutatóként dolgozzanak. Ha hagyományos karriert szeretne, akkor a nemzetközi üzleti tevékenységet is felkészíti arra, hogy ügyvezető, tanácsadó, elemző, logisztikai vezető, osztályvezető vagy vállalkozó legyen. Számos vállalat keresett szakembereket keres, hogy segítsen nekik sikeresnek lenni egy nemzetközi piacon.

Vannak online, helyi és világméretű lehetőségek bármely PhD programban. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • PhD
 • Üzleti tanulmányok
 • Nemzetközi vállalkozás
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek