Keystone logo

2 PhD Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzleti menedzsment Nemzetközi üzleti menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Üzleti tanulmányok
  • Üzleti menedzsment
  • Nemzetközi üzleti menedzsment
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Üzleti tanulmányok Üzleti menedzsment Nemzetközi üzleti menedzsment

A Filozófia Doktora (PhD) a legnépszerűbb doktori fokozat, amely a speciális szakterületen végzett fejlett kutatásokra összpontosít. A hallgatók általában doktori értekezést készítenek, mielőtt az "orvos" -nak nevezik.

Mi az a PhD a nemzetközi üzleti menedzsmentben? A program résztvevői a tanfolyamot a csoportdinamika, a közgazdaságtan, a mennyiségi kutatási módszerek és a menedzsment területén veszik igénybe. A diákok megtanulják a nemzetközi üzleti és stratégiákat a vezetés, valamint a tanítási és kutatási módszerek. Tipikus szakterületek közé tartozik az információs rendszerek, a pénzügy, a marketing, a számvitel és a menedzsment. A diplomások gyakran lehetősége nyílik arra, hogy hálózatba kapcsolhassanak, és külföldön tanulhassanak egy valóban nemzetközi perspektívában. A programban töltött idő három-négy év, de az önálló vagy részidős programok akár hét évig is eltarthatnak.

Az osztályteremben szerzett vezetői képességek gyakran jól alkalmazkodnak a magánszektorban, az állami foglalkoztatásban és a nemzetközi szervezetekben. A gazdasági és kutatási készségek a személyes pénzgazdálkodás iránt érdeklődő hallgatók számára előnyösek, beleértve a sajátikat is, és segítenek a csúcsminőségű döntéshozatalban.

A teljes munkaidős, részmunkaidős és öntűs programok lehetőségével a potenciális hallgatóknak meg kell vizsgálniuk a programot, hogy megbizonyosodjanak a kapcsolódó költségekről és az osztályteremben töltött idő hosszáról. Jó kérdezni a pénzügyi támogatás típusától is.

A legtöbb doktori program felkészíti a tudósokat, hogy oktassanak egy postsecondary osztályban, vagy végezzenek kutatásokat. Egyes diákok túlmutattak az osztályteremben, hogy a vállalati szektorban dolgozzanak vezető tisztségviselőket, üzletfejlesztési menedzsereket, gazdasági kutatókat és vezető kockázatkezelési tanácsadókat. A nemzetközi üzleti tevékenység beindításának megértése nyitva hagyhatja az olyan nemzetközi szervezetekkel való együttműködést, mint az ENSZ és a Nemzetközi Valutaalap. Az egyetemi tanárok növekedése várhatóan 2024-ig tovább növekszik, az akadémiai pályafutás iránt érdeklődők számára.

A programtól függően a doktori programokat on-campusban, on-line vagy akár saját tempóban kínálják fel. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.