Keystone logo

33 PhD Programok ban ben Nyelvek 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Nyelvek
Szakirányok
  • Nyelvek (33)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Nyelvek

PhD rövid az a filozófia doktora, és utal a posztgraduális, hogy kínált mind a humán és a természettudományok. Ez tipikusan négy éves kiterjedt tanul befejezni, néha hosszabb, és a diákoknak ki kell tölteniük egy értekezés vagy diplomamunka.

Mi a PhD nyelvek? Több, mint tanul egy nyelvet, ez a doktori fokozatot általában összpontosítani nyelvészet és kommunikáció, készségeket, hogy lehet alkalmazni a különböző pályára. Egyes programok, akkor növeli a képességek és ismeretek egy adott nyelvet. A többiek, akkor többet arról, hogyan kell tanítani egy második nyelvet, beleértve a tervezést, az értékelés, a multimédiás, és hogyan kell megközelíteni nyelvi tanulmányokat a valós világban.

A posztgraduális diplomát nyelveken javíthatja a tanuló gondolkodási képességet és a munka egy adott nyelven, így jobban eladható a pályára a globális környezetben.Azt is bővíteni az ember arra, javítja a kommunikációs készségek általános és javítja a kulturális tudatosság és megértés.

Mint minden fokozat, a kapcsolódó költségek olyan mértékben a nyelv változik, attól függően, hogy melyik programot választja. Online programok gyakran kínálnak kiváló módon segít csökkenteni ezeket a költségeket, miközben továbbra is kapok egy kiváló oktatást.

Sok potenciális munkaadók, attól függően, hogy milyen programot szakosodott, mint a követségek, állami hivatalok, nyelviskolák, újságok, magazinok, kiadók és a multinacionális vállalatok, illetve non-profit. Az egyik talál munkát fordítás, fejlődő tananyag, a kutatás, a kommunikáció és az oktatás. Miután egy felsőfokú segíthet egy lép ezeken a területeken magasabb szinten, mint az egyébként lehetséges lenne.

Tanulás nyelv alapos egy izgalmas módja, hogy többet tudjon a kommunikáció és az emberek.A kezdéshez ezen az úton, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.