Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös A Filozófia Doktorai (PhD) Programok ban ben Operatív irányítás 2024

1 PhD Programok ban ben Operatív irányítás 2024

Áttekintés

A legtöbb tanulmányi terület zárul a PhD. Ez az iskolai végzettség a lehető legmagasabb, és a diplomások számára nyitva álló karrierlehetőségek közül a legmagasabb. Bizonyos fokú programokat kell elvégeznie a PhD programba való beiratkozás előtt.

Mi az a PhD az Operatív Menedzsmentben? Az operatív menedzsment egy olyan tanulmányi terület, amely az üzleti tevékenység fenntartásához szükséges minden szempontra összpontosít. Ez magában foglalja az értékesítést és marketinget, az alkalmazottak irányítását, az ingatlanok megőrzését és így tovább. Az ilyen jellegű programok hallgatói jellemzően olyan osztályokat vesznek igénybe, amelyek felkészítik őket arra, hogy vállalkozásukat vállalkozóként kezdjék meg, vagy a meglévő vállalkozások elsődleges vezetőjeként működjenek.

Számos olyan készség van, amelyet az emberek az operatív menedzsment tanulmányozása során fejlesztenek. A hallgatók általában vezetői készségeket, üzleti megértést és szakmai értékelési képességeket fejlesztenek. Ezek a készségek rendkívül hasznosak lehetnek, és gyakran segítenek a diplomásoknak magasabb fizetések megszerzésében.

A PhD-programba való beiratkozás költségei nagyon eltérőek. Ezért fontos a kutatás előrehaladása. Számos tényező befolyásolja a díjakat és a tandíjat, beleértve az Ön által választott iskolát és programot, valamint az országot, ahol tanul.

Az elsődleges karrierlehetőség azok számára, akik a doktori fokozatot szerzett operatív menedzsmentben, a műveleti menedzser. Az ebben a pozícióban levő személy az üzleti tevékenység szinte minden vonatkozásában kezeli az értékesítést az alkalmazottak felé. Egyéb vezetői pozíciók is elérhetők lehetnek, beleértve az emberi erőforrás menedzser vagy marketing menedzser. Végül a diplomások tanácsadókká vagy tervezői szakemberekké válhatnak, akik vállalkozást indítanak, vagy egy idő után a vezérigazgatók.

Ha készen áll a PhD szintű operatív irányítás megkezdésére, keressen egy olyan programot, amely megfelel az Ön igényeinek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

 • PhD
 • Menedzsment tanulmányok
 • Operatív irányítás
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek