Keystone logo

3 PhD Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Számvitel Pénzügy és számvitel 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Számvitel
  • Pénzügy és számvitel
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Számvitel Pénzügy és számvitel

A PhD egy rendkívül magas szintű tudományos eredmény, hogy van fenntartva azoknak, akik befejezték több szakon. Ez rendszerint három év, mely idő alatt a dolgozat fejlődött az intenzív kutatás tárgya. A PhD is nyújt széles körű karrier előnyöket tulajdonosainak.

Mi a PhD Pénzügyi és Számviteli? Tanulmányozva ezen a területen, a diákok arra készülnek, hogy kezelni a pénzügyi osztály egy vállalat. Tanulmányi területen rendszerint tőkeszerkezet, befektetés, nemzetközi pénzügyek, kockázat, osztalék, és a cash flow értékelést. Miközben a gazdasági szempontok a fő hangsúly ezen a területen, a diákok gyakran tanulnak vezetői elemeket is, felkészítve őket, hogy adja meg vezetői pozíciókban.

A diplomások karrier nagy előnyt jelent, aki olyan PhD. Fejlettebb pozíciókat lehet beírni, és sokkal magasabb fizetést is elérhető.A választás, hogy további tanulmányokat is jellemzően kihagyja az idő nagy részében, amely általában szükséges, hogy előre az alacsonyabb szintű pozíciókat.

Az ára megszerezte a PhD változik egy kicsit a helyzettől függően. Az iskola és a program a választás befolyásolja, hogy mennyit fog fizetni a tandíjat és díjakat. Még az országot fogja változtatni a költségek, így alapos kutatásokra van szükség, mielőtt beiratkozott.

Leggyakrabban azok tanulmányozása a pénzügyi és számviteli, hogy adja meg a pénzügyi osztály egy vállalat. Míg az összes számviteli pozíciók állnak rendelkezésre, alacsonyabb szintű diplomát, mint a könyvelő vagy könyvvizsgáló, még nyitott a PhD fokozatot, ez sokkal gyakoribb az ilyen diplomások, hogy folytassa a vezető pozíciók betöltéséhez vagy speciális elemzést. Az ilyen típusú pozíciók közé vezető befektetési tanácsadó és osztályvezető. Alternatív lehetőség, hogy jogot tanul együtt pénzügy váljon a döntéshozók.

Tanulás pénzügyi és számviteli kezdődik, találd meg a megfelelő program az Ön számára. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.