Keystone logo

2 PhD Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan Politika gazdaságtan 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Közgazdaságtan
  • Politika gazdaságtan
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Közgazdaságtan Politika gazdaságtan

A PhD a kidolgozásában elért tanulmányi eredmény, és megköveteli a sok munka. A hallgató általában keresi a mester 's diplomát, mielőtt a PhD, de bizonyos területeken a kettőt fok egy program.

Mi a PhD Political Economics? A tanulmány, hogy milyen törvények és a kormányok kölcsönhatásba termelés és a kereskedelem az úgynevezett politikai gazdaságtan. Ez az egyesítés gazdasági, politikai és szociológiai fontos része a nemzetközi kereskedelemben. Ezek megértése komplex rendszerek igényel előzetes ismereteket a közgazdasági és a különböző emberközpontú témák, mint a pszichológia és az antropológia. A PhD ebben a témakörben lehetnek kutatások történelmi gazdasági rendszerek és hogyan visszhangzik a jelenlegi, vagy azt meg közelebbről a jelenlegi rendszerek és hol élén.

Megértése a helyi és a globális gazdaság lehet menni egy hosszú utat mind a munkát, és az életedben.Az elsajátított ezen a programon keresztül segítséget helyzetek elemzése és tervezése következményei, melyek közül mindkettő nagyon hasznos.

Az ára egy PhD Political Economics függ az iskola és mennyi időt vett, jellemzően 4-6 év. Egyéb tényezők közé díjak, könyvek, a lakhatás és az integráció nyári kurzusok.

A nemzetközi vállalatok is igénybe vehetik végzős PhD Political Economics őt, vagy tudását gazdaság interakció. Tágabb értelemben minden olyan szervezet, amely együttműködik jog és a gazdaság is hasznosak lehetnek az ilyen jellegű diplomás. Néhány példa lehet a környezetvédelem, a kommunikáció, a régészet és a városi gazdálkodás. Kutatás, tudományos és ipari, egy másik útja is a PhD doktori folytatni a foglalkoztatás.

Sok iskolákat PhD Political Economics és a kapcsolódó területeken. Megtaláljuk az iskola, hogy 's igaz, akkor olyan egyszerű, mint kitöltésével egy kis információt.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.