Keystone logo

8 PhD Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Projektmenedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • PhD
 • Menedzsment tanulmányok
 • Projektmenedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (8)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  PhD Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Projektmenedzsment

  Miután a diákok befejezték a megfelelő képzési programot, akkor képesek beiratkozni egy PhD program elérése érdekében a legmagasabb szintű tudományos siker lehetséges. A doktori fokozatot a szinte minden tanulmányi területnek tekintik, és magában foglalja a tézis megalkotását.

  Mi a PhD a projektmenedzsmentben? A projektmenedzsment egy olyan fajta menedzsment, amely szinte minden üzleti területen alkalmazható. A diákoknak, akik tanulmányozzák ezt a területet, készen kell állniuk arra, hogy összegyűjtsék a projekt befejezéséhez szükséges összes információt, összeállítsanak egy speciális munkatársat, és felügyeljék a projekt valamennyi aspektusát. A hallgatók megismerhetik az irányítást, a műveleteket, a logisztikát, az elemzést és az emberi erőforrásokat.

  A legtöbb hallgató úgy találja, hogy a fejlett PhD programon keresztül kifejlesztett készségek a legnagyobb előnyök. Ezek a készségek új munkahelyeket nyithatnak vagy növelhetik a potenciális fizetéseket. A projektmenedzsment tanulmánya után a diplomások általában elsajátítják a szakmai kommunikációt, az erős üzleti érzést és a vezetői képességeket.

  A díjak és a tandíj kapcsolódó kereső PhD változik meglehetősen kicsit. A költségeket meghatározó tényezők közé tartozik az adott iskola és program, amelyben tanulsz, valamint az országod és a tanulmányi idő. Mielőtt regisztrálna, mindenképpen alaposan vizsgálja meg ezeket a szempontokat.

  Sok karrier van a PhD-val a Project Management-ben, de a diák egyedülálló szakirányai arra készülnek, hogy kifejezetten projektmenedzserévé váljanak. Majdnem minden nagyvállalatnak és sok kisvállalkozásnak szüksége van ezekre a vezetőkre a speciális projektek kezelésére. Lehetőség van egy másik típusú menedzser, például humánerőforrás-menedzser vagy értékesítési vezető létrehozására is. Végül egyes diplomások egy vezérigazgatóvá válhatnak.

  Jelentkezzen be egy projektmenedzser PhD programba, hogy folytassa üzleti oktatását. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.