Keystone logo

12 PhD Programok ban ben Technológiai tanulmányok Automatizálás Robotika 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Technológiai tanulmányok
  • Automatizálás
  • Robotika
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (12)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Technológiai tanulmányok Automatizálás Robotika

A PhD, vagy a doktori filozófia, a fejlett diploma oda azoknak, akik úgy döntenek, hogy elsajátítsák a tudás egy nagyon szakosodott tanulmányi területen. Ahhoz, hogy befejezze az ilyen szintű programot, a hallgatóknak először be kell fejezniük a téziseket.

Mi a PhD a robotikában? Ez a program jellemzően erősen kutatott, és célja, hogy felkészítse a résztvevőket olyan készségekkel és ismeretekkel, amelyek a fenntartható és hatékony mérnöki gyakorlatok kialakításához szükségesek. Egy ilyen programban a diákok fejleszti a kémiai mérnöki témák, az ipari szükségletek és a technológiai rendszerek és folyamatok fejlett megértését. A cél az, hogy olyan kritikus és innovatív gondolkodókat hozzanak létre, akik képesek javítani a meglévő technológiákat, újakat létrehozni, meghatározni a trendi és nem nyilvánvaló kérdéseket az ágazaton belül, stratégiai gondolkodni és kreatív megoldásokat kidolgozni az említett problémák megoldására.

Azok a személyek, akik ebben a programban végzettek, rendelkezhetnek olyan készségekkel, amelyek jól szolgálják mind a szakmai, mind a személyes életüket. Néhány ilyen készség magában foglalja a fejlett mérnökök, az intellektuális kíváncsiság és a független és kreatív gondolkodási képességek alapos megértését.

A program költségei nagymértékben változóak, és az egyének számíthatnak olyan tényezőkre, mint a helyszín és a program időtartama, hogy befolyásolják a végső költségeket. Az érdeklődő diákok az alkalmazásuk előtt végeznek kutatást.

A technológia egyre növekvő ágazat, és a korszerű oktatással rendelkező egyéneknek a szükségessége nem fog elhamarkodni. Ez azt jelentette, hogy a program végzősei sok izgalmas és jövedelmező karrierlehetőséget élvezhetnek előttük. Néhány ilyen lehetőség a gépi automatizálással, a légiforgalmi irányítással, a kibernetikával, az orvosi robotikával és a kvantummechanikai rendszerekkel foglalkozó iparágakban dolgozó szakemberek, mérnökök, minőségbiztosítási menedzserek, légiforgalmi irányítók, szoftverfejlesztők vagy robotikus fiókkezelők munkájával foglalkozik. Azok a vállalkozások, amelyekre szükség lehet a robotika fejlettségű személyére, szakosodhatnak az autóiparban, a mezőgazdaságban, az elektronikában vagy a gyártásban.

Ha a hallgató úgy dönt, hogy folytatja felsőfokú végzettségétől függ a helyszín, a költségvetés és a menetrend. Az online tanfolyamok kényelmesek azok számára, akik teljes munkaidőben dolgoznak, vagy családtagjaik vannak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.