Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Szállítás tervezés 2024

1 PhD Programok ban ben Szállítás tervezés 2024

Áttekintés

A Transportation Design olyan terület, amely különféle közlekedési rendszerek, például autók, motorkerékpárok, repülőgépek és hajók tervezésére összpontosít. Számítógépes szoftvereket és modellezési technikákat fog használni olyan tervek kidolgozásához, amelyek megfelelnek az ilyen közlekedési módokat használó emberek igényeinek.

Ezen a tanulmányi területen megismerheti a jármű dinamikáját, ergonómiáját, anyagtudományát, mérnöki elveit, gyártási folyamatait és még sok mást. Gyakorlati tapasztalatokat is szerezhet az iparági partnerekkel folytatott szakmai gyakorlatok vagy projektek során.

Az ezen a területen dolgozó szakemberek gyakran autóipari cégeknél, repülőgépgyártóknál vagy más, szállítással kapcsolatos szervezeteknél dolgoznak. Feladatuk az, hogy olyan innovatív terveket hozzanak létre, amelyek vizuálisan tetszetősek és funkcionálisak, miközben biztosítják, hogy megfeleljenek a biztonsági előírásoknak és az ipari szabványoknak.

A PhD képzés előfeltétele leggyakrabban a Mesterdiploma megléte. A követelmények között találjuk az elsősorban eredeti kutatáson alapuló disszertáció elkészítését is. Egyes országokban a doktorandusznak egy bizottság előtt kell megvédenie a munkáját.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Mérnöki tanulmányok
  • Mérnöki tervezés
  • Szállítás tervezés
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek