Keystone logo

29 PhD Programok ban ben Szakmai tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Szakmai tanulmányok
Szakirányok
  • Szakmai tanulmányok (29)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Szakmai tanulmányok

A doktori fokozat vagy a doktori fokozat a legmagasabb iskolai végzettség sok tanulmányi területen. A tudósok beiratkoznak egy PhD programba, hogy folytassák tanulmányaikat egy adott témában, és tanuljanak a legfelsőbb professzorok között. Ez a fokozat gyakran előrelépést jelent a karrierépítéshez.

Mi a PhD a szakmai tanulmányok? Számos tanulmányi terület a szakmai tanulmányok kategóriájába tartozik, beleértve a társadalomtudományokat, a természettudományokat, az élettudományokat, a jogi tanulmányokat és a matematikát. A tanfolyam célja, hogy beágyazja a hallgatók mély és átfogó ismerete sikeres a modern munkahelyen. A tanulmányi területek közé tartozik az üzleti etika, a hatékony kormányzás, a kommunikáció, valamint a szociális és egészségügyi szolgáltatások.

A doktori fokozattal rendelkező szakemberek gyakran kiváló kommunikációs készséggel és a modern munkahely mély megértésével rendelkeznek. Rendszerint kritikus gondolkodású képességekkel is rendelkeznek, amelyek hasznosak lehetnek az állami és a magánszféra fejlődésében.

Ha többet szeretne megtudni az egyes programok költségeiről, az érdeklődő egyéneknek konzultálniuk kell minden egyetemmel, ahol érdeklődésük van. Az egyes programok összköltsége a helyszíntől, a tanulmányi időtartamtól, a pénzügyi támogatásoktól, a szoba és a fedélzettől és egyéb tényezőktől függ.

Azok, akik végzős PhD a szakmai tanulmányok gyakran számos lehetőség áll rendelkezésre a munkahelyen. A karrier a tudomány, a kormány, a kommunikáció, az állami és a magánszektor, a nonprofit és az önfoglalkoztatás területén szerezhető be. Az alumíniumok előadóként, tudósokként, kutatóként, tanácsadóként, közpolitikai kutatóként, újságírókként és irodavezetőként munkát találhatnak. Találhatnak karrierjüket saját vállalatuk elnökeként is.

Számos olyan programot kínál, amely a PhD-t a professzionális tanulmányok során számos intézmény nyújtja az egész világon, amelyek közül néhány a virtuális tanulási környezetben kínált osztályok jelentős részét teszi ki. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.