Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 16 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Szaúd-Arábia 2023

16 PhD Programok ban ben Szaúd-Arábia 2023

Áttekintés

Szaúd-Arábia egy olyan ország, amely idézi fel sok különböző gondolat, titokzatos, arab, királyság, olaj, de azok, akik úgy döntenek, ezt a lenyűgöző országban posztgraduális képzés talál egy barátságos és vendégszerető lakossága, valamint a sok látni-és tennivaló. Diákok megszerezte a PhD Szaúd-Arábiában megtapasztalhatja mindazt, amit ebben a megyében kínál, mint például a régészeti, kiváló múzeumok, történelmi emlékek, homokdűnék, oázisok, vásárlás souqs, és a Vörös-tengeren.

A PhD Szaúd-Arábiában felkészíti a tanulókat a pályára az egyetemek, az ipar, vagy a kutatás. PhD Szaúd-Arábiában programok támadja, és rendszerint kombinált tanfolyam és a kutatás, míg azt is előírhatják oktatás, szemináriumok, és a további feladatokat. Diplomások elnyerte a PhD Szaúd-Arábiában befejezése után a kutatás és a doktori értekezés, vagy disszertáció, amely általában legalább három-négy év.

Ha tervezi, hogy a PhD Szaúd-Arábiában, akkor többet szeretne megtudni a programok alatt. Vegyük azt a következő lépést még ma!

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
Szakirányok
    Művészettudományok
  • Élettudomány
  • Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet
  • Energiatanulmányok
  • Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum