Keystone logo

2 PhD Programok ban ben Üzleti tanulmányok Szervezés 2024

Szűrők

Szűrők

 • PhD
 • Üzleti tanulmányok
 • Szervezés
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  PhD Programok ban ben Üzleti tanulmányok Szervezés

  A PhD szervezet program célja, hogy jelöltek az alapvető eszközöket, hogy felügyelje a funkciója és kapacitása. Programok középpontjában a kapcsolatok a vezetés és a szilárd szervezeti gyakorlat, amely lehetővé teszi jelölteket, hogy tapasztalatot, mint oktatási eszköz. Diplomások kezében egy PhD szervezet diplomát munka sok tudományos és menedzsment területén, néhány példa, hogy tanár, vezető tisztségviselő, üzleti tanácsadó, vállalkozó, és a humán erőforrás menedzser, hogy csak néhányat említsünk.

  Megszerzése PhD szervezet, erős időgazdálkodási készségek és elkötelezettség. A sikeres PhD élvezze az önképzést és a hajtott keményen dolgozni. Azok tanulmányozása szerezni ilyen mértékű lesz az esélye, hogy fejleszteni ezeket a jellemzőket, továbbá kiegészítve azokat a mennyiségi és a globális kritikus gondolkodás képességeit.Míg a követelmények eltérnek az egyes program a jelentkezőknek általában egy korábbi diplomáját olyan területeken, mint az üzleti adminisztráció, humán erőforrás menedzsment, operációkutatás vagy a közgazdaságtan. Sok PhD szervezet jelöltek szintén korábbi munkatapasztalattal, mint vezetők, tanácsadók és a vállalkozók. Különlegességek kapcsolódó PhD programok a szervezet jogi és politikai, számviteli, mérnöki menedzsment, operációkutatás, marketing, és a globális pénzügyi, hogy csak néhányat említsünk.

  Lapozzunk a programok alatt, hogy többet tudjon a lehetőséget a PhD szervezet. Tegye meg a következő lépést a céljait még ma!