Keystone logo

6 PhD Programok ban ben Társadalomtudományok Szociológia Társadalomtudomány 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Társadalomtudományok
  • Szociológia
  • Társadalomtudomány
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Társadalomtudományok Szociológia Társadalomtudomány

Egy adott területen végzett mélyreható tanulmányok bevonásával, és általában a doktori értekezés megteremtésével, a szükséges tanfolyam részeként, a PhD fokozatú. Ez lehet az utolsó fokú, amire a főiskolai és a mesterfokozat befejezése után dolgozik.

Mi a doktori képzés a társadalomtudományban? A társadalomtudományi terület az emberekkel való megértésre és munkára összpontosít. Ez a fokozat néhány átfedő fogalomra összpontosíthat, és általában interdiszciplináris megközelítést alkalmaz, hogy széles körű készségeket biztosítson Önnek. Az ön által folytatott tanfolyam egy része magában foglalja a történelem, a jog, a földrajz és a szociológia tanulmányozását. Sokat lehet összpontosítani arra, hogy a különböző típusú emberek és kultúrák kölcsönhatásba lépnek, és hogyan lehet a problémamegoldást kezelni mindkét csoport és egyén számára.

Ez a fokozat olyan szociális készségeket adhat Önnek, amelyek segítenek abban, hogy sikeresebb legyenek a személyes kapcsolatokban. A problémamegoldó készségek felhasználhatók arra, hogy segítsenek leküzdeni az akadályokat az életében, és a jog és a kormány jó ismerete segíthet a legfrissebb kérdésekről és eseményekről naprakészen tartani.

Költség lehet fontos tényező, hogy fontolja meg, mikor gondolkodni belépni a szakos program. Összehasonlítva az iskolákat és figyelembe véve az online tanfolyamok lehetséges választási lehetőségeit, megtalálhatja az életstílusának és költségvetésének megfelelő programot.

A sok karrier közül, amelyek elérhetők valakinek, akinek PhD-je van a társadalomtudományban, talán a legegyszerűbb a szociális munkás. Ezzel a magas iskolai végzettséggel az iskolában professzor vagy tanár lehet. Néhány más lehetőség a munkahelyekre történész, antropológus vagy politológus lehet. Tudsz kutatóként dolgozni és hozzájárulni a társadalomtudományhoz kapcsolódó számos területen.

Mivel számos olyan intézmény létezik, amelyek PhD programokat kínálnak, hasznos lehet a különböző lehetőségek feltárása a döntés meghozatala előtt. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.