Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 5 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Társadalomtudomány 2023

5 PhD Programok ban ben Társadalomtudomány 2023

Áttekintés

A filozófia doktora (PhD) a legmagasabb akadémiai teljesítmény, amely rendszerint elérhető az egyetemi szinten, és bemutatja egy diák elkötelezettségét egy adott témában. Nem számít a tanulmányi területnek, ez a diplomát széles körű kutatásra és egy végleges disszertációra tesz szükségessé, amely új témákat kínál egy adott témában.

Mi a PhD a társadalomtudományi tanulmányokban? Az ilyen fokozattal rendelkező hallgatók gyakorlati alkalmazással rendelkezhetnek a valós problémák megoldására számos területen, beleértve a munkahelyet, a közösséget, a szervezeteket és a társadalmakat. A hallgatók általában megtanulják, hogyan bővítsék ismereteiket a társadalmi kutatási módszerekről, kutassanak kutatási területeikkel és ideológiákat hajtsanak végre a valós helyzetekben. Számos terület áll rendelkezésre a specializálódásra, beleértve a társadalmi antropológiát, a szociológiát, az ifjúsági bűnözést, az emberi jogokat, az éghajlatváltozást és a faj- és nemi tanulmányokat.

Azok a személyek, akik ezt a kurzust vállalják, világos analitikus gondolkodással és kutatói készségekkel készülhetnek, amelyek segítséget nyújthatnak a kutatásban és fejlesztésben, valamint gyakorlati alkalmazásokban, amikor szervezetekben vagy közösségekben dolgoznak. Lehet, hogy képesek lesznek arra, hogy a kritikát konstruktív visszajelzéssé alakítsák, amelyet akkor alkalmazhatnak saját munkájukra vagy projektjeikre.

Általánosságban elmondható, hogy a PhD három- hat évig tart, amíg befejeződik, és a PhD-t a társadalomtudományi tanulmányok költsége intézményenként változik. Ajánlott, hogy a hallgatók mind az iskolát, mind a programot felkutassák annak érdekében, hogy megfeleljenek az egyedi követelményeknek.

A PhD a társadalomtudományi tanulmányok, a kapu a karrier pályára nyitott. Az egyén humán erőforrássá vagy menedzsment tanácsadóvá válhat, egy szociális munkás, nemzetközi politikai elemző, nemzetközi segélymunkás, emberi jogi képviselő, kormányzati tisztviselő vagy akár egyetemi tanár. Ezek a karrierek egyre magasabb fokozatokat igényelnek, és mint ilyen, ez a fokozat segítheti az egyénet a karrier területén.

A PhD a társadalomtudományi tanulmányok nyithat sok ajtót. Az online programok nagyobb rugalmasságot nyújtanak a program befejezéséhez, mint a személyes tanuláshoz. További információkért keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Társadalomtudományok
  • Szociológia
  • Társadalomtudomány
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek