Keystone logo

Szűrők

 • PhD
 • Építészeti tudományok
 • Városfejlesztés
Szakirányok
 • Építészeti tudományok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  5 PhD Programok ban ben Városfejlesztés 2024

   PhD Programok ban ben Városfejlesztés

   A doktori fokozat egy egyetemi doktori fokozatot szerzett. Globálisan a legmagasabb posztgraduális diploma megszerzését az akadémiai egyetemeken a leginkább úgy tekintik, mint a tekintélyes elismerést, hogy keresni egyet.

   Mi a PhD a városfejlesztésben? A városfejlesztési tanulmányok a városok kulturális, társadalmi és gazdasági fejlődésére összpontosítanak. Arra is törekszik, hogy megmagyarázza a rendszer alapját képező mechanizmusokat. A hallgatók választhatnak az olyan osztályok közül, mint az urbanizáció és a városfejlesztés, az építészet a várostervezésben és a társadalmi-kulturális lakáspiaci szegregáció. Azok számára, akik szakosodni kívánnak, az osztályok magukban foglalhatják az utcai művészeteket, a mobilitást és az okos városi gondokat.

   A városfejlesztésben szerzett doktori fokozatok általában rendkívüli készségeket fejlesztenek ki a kritikai gondolkodásban, a problémák meghatározásában és a csapatgazdálkodásban, amelyek növelhetik üzleti karrierjüket. Személyiségeiket is kibővíthetik azáltal, hogy javítják találékonyságukat, megbízhatóságukat és számítógéphasználati képességüket.

   A filozófia doktora a városi fejlesztésben szerepet játszik az intézmények között. Attól függően, hogy egy magániskolát vagy egy állami egyetemet választanak, a program öt vagy több évig tarthat. Javasoljuk, hogy a potenciális diákok a költségekkel kapcsolatban vegyék fel a kapcsolatot a választott iskolával.

   A városi fejlesztés doktori fokozatai gyakran pályára állnak a tervezés, felmérés vagy fejlesztés során. De azok számára, akik távol állnak, a karrier lehetőségek meglehetősen változatosak. A nagyvállalatok és a nemzetközi cégek gyakran bérelnek belső tervezési fejlesztőket, hogy megkezdhessék az irodaházak és gyárak terjeszkedését. Más vállalkozások és kormányzati szervek kartográfusokat, kutatási elemzőket, felmérési előrejelzőket és szállítási fejlesztőket igényelnek. A városi fejlesztésű diplomások ugyancsak kiválóan élvezhetik az önkormányzati vagy kormányzati ügynökségek lakhatási vagy városfejlesztési területeit.

   Az osztályok világszintű online programokba történő kiterjesztésével a diákok jobban képesek lesznek, mint valaha, hogy megtalálják az életstílusukhoz illő programokat. A doktori tanulmányok megkezdéséhez keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.