Keystone logo

5 PhD Programok ban ben Építészeti tudományok Városi és regionális tervezés 2024

Szűrők

Szűrők

 • PhD
 • Építészeti tudományok
 • Városi és regionális tervezés
Szakirányok
 • Építészeti tudományok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  PhD Programok ban ben Építészeti tudományok Városi és regionális tervezés

  A PhD doktori fokozat egy egyetem által odaítélt. Szintén filozófia doktornak nevezik, gyakran szigorú, fejlett tanulmányokat igényel egyetlen témában, majd egy értekezéssel zárul. A doktori fokozatot szerzett diplomások "orvosként" ismertek.

  Mi az a PhD a városi és regionális tervezésben? A városi és regionális tervezésre összpontosító doktori képzés segít a diákoknak abban, hogy megértsék a földhasználatot, a környezetvédelmet és az állami jólétet, különös tekintettel a vízre, a levegőre és a természeti erőforrásokra. A diákok gyakran választhatnak az olyan osztályok közül, mint a tervelemzés, a várostervezés és a településtervezés. Találhatnak olyan kurzusokat is, mint a tárgyalások, a regionális növekedés és a vidékfejlesztés.

  A városi és regionális tervezés doktori tanulmánya során a diákok gyakran olyan készségeket fejlesztenek ki, amelyek elősegítik a pályafutásukat. Ezek magukban foglalhatják a szervezetet, a tervezést és a menedzsmentet. Bõvíthetik kommunikációs, tárgyalási és közvetítési képességüket is.

  Az állami és a magán egyetemi tandíj költségek gyakran nagyban különböznek a helyszíntől, az osztály szakosodástól és az oktatótól. Ezért a leendő hallgatók megfontolhatják, hogy kapcsolatba lépnek az iskolákkal, akikkel részt kívánnak venni, és információt kérnek a városi és regionális tervezésben szerezhető PhD megszerzésével kapcsolatos költségekről.

  A városi és regionális tervezésű doktori fokozattal rendelkező diplomások általában stratégiákat dolgoznak ki a földhasználat és a közösségek építésének módszereiről. Kiválaszthatják, hogy specializálódnak a történelmi megőrzésre, mivel terveket készítenek a történelmi épületek, erődök és világítótornyok mentésére. A karriereket gyakran szállítási tervezőként, építőmérnökökként és földhasználati vezetőként találják meg. A környezettel foglalkozó szakemberek környezetvédelmi vezetőként, fenntarthatósági tanácsadóként és tengerparti tanácsadóként kereshetnek munkát. A kormányok alkalmazhatnak olyan diplomásokat is, akik segítenek a parkok tervezésében és a természeti erőforrások védelmét szolgáló tervek kidolgozásában.

  A városi és regionális tervezésben doktori programok megtalálhatók az egyetemeken világszerte. Ahhoz, hogy megtalálja az Ön igényeinek megfelelő ütemtervet, keresse meg az Ön programját, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodáját az űrlap kitöltésével.