Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 11 A Filozófia Doktorai  (PhD) Programok ban ben Zene 2024

11 PhD Programok ban ben Zene 2024

Áttekintés

A PhD (doktori) egy posztgraduális diplomát a hallgatók keresnek, hogy minél több tapasztalatot és az oktatás egy adott területen a tanulmány. A mértéke is eltarthat 2-4 év keresni, attól függően, hogy a program.

Mi a PhD zene? Ez a program célja, hogy a fejlett tanulmányok különböző aspektusait zene. A folyamat eredményeként a diákok kell egy átfogó megértése a különböző koncepciók és repertoárt. Bár egyes programok saját fókusz, sokan kínálnak osztályok, amelyek szélesebb alapokon nyugszik, és a tanulók választhatnak választani alapján az érdekeiket. Specialitások tartalmazhat hangszeres vagy vokális teljesítmény, vezető, dalszerző és összetétele, zeneterápia, és zenei interpretáció és a kutatás.

Megszerezte a zenei diplomát igen előnyös lehet. A diákok a formális oktatási háttér is gyakran versenyelőnyt, ha keres egy karriert, mint a programok vezethetnek be őket, hogy a különböző zenei szakemberek.Ez is egy jó pálya középpontjában azok számára, akik szeretnének dolgozni különböző részein a világ.

A költségeket a kereső doktorált zenei függ számos tényezőtől. A program időtartama és iskola helyét fontosak, és nem lehet külön díjat kapcsolatos egyes programok.

Karrier lehetőségek óriásiak a diplomások diplomát zene. Attól függően, hogy az érdekeiket a diákok választhatnak egy előadás karrier vagy egy csoport vagy egyéni, a karrier, mint zeneszerző film vagy színpadi musicalekben, vagy dönthetnek úgy, hogy tanítani zenét vagy munka adminisztratív oldalát. Mások szerint dönthet a saját oktatási dolgozni, mint zenekritikus, vagy broadcast vagy újságírói.

Kezdje el használni az online adatbázis most. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • PhD
  • Előadóművészet
  • Zene
Szakirányok
  • Előadóművészet (11)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum