Keystone logo

3 PhD Programok ban ben Élettudomány Zoológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • PhD
  • Élettudomány
  • Zoológia
Szakirányok
  • Élettudomány (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

PhD Programok ban ben Élettudomány Zoológia

Miután befejezte a főiskolai és egyetemi diploma, néhány diplomás dönt, hogy folytatja tovább az oktatás a maguk területén, a munka felé a PhD, vagy doktori fokozatot szerzett. Ez a program tarthat bárhol kettőtől öt évig, és azt jelzi, hogy a diplomás elérte a legmagasabb szintű elsajátítását a választott téma.

Mi a PhD Állattani? Ez egy nagyon speciális program, amely vizsgálja a fiziológia, struktúra, szokások és viselkedése a legkülönbözőbb állatok. Azt is vizsgálja meg, hogy az állatok vannak oszlatva az ökoszisztémák és hogyan lépnek kölcsönhatásba más fajok és populációk belül az ökoszisztéma. Tanfolyamok lehetnek rovartan, evolúciós ökológia, ornitológia és tengeri biológia. A hallgatók megismerhetik speciáció hibridizáció, ragadozó, a reprodukciós stratégiák és a szexuális szelekció. Ők is vizsgálja túlélési stratégiák és a források elosztását.A PhD program általában csúcspontja egy doktori disszertáció, amely kiterjedt papír részletezi a hallgató saját eredeti kutatás.

Alkatrészek PhD Állattani is sok potenciális előnyöket. Nagyon kevés diák elérni ezt a szintet az egyetemi mastery, és azok, akik esetleg kitűnjön a társaik egy önéletrajz, valamint a területen. A tanulmány a zoológia lehet művelni kifinomult kritikai gondolkodásra való képessége, valamint a kiterjedt kutatási készségek.

A költségek ilyen típusú program változhat attól függően, hogy az intézmény és hosszát a program. A diákok, akik tanulmányi teljes munkaidős diplomázott, gyorsabban, mint azok, akik dolgoznak részmunkaidőben, miközben dolgoznak vagy egyéb kötelezettségek.

A legtöbb diák, akik folytatni a doktori zoológus lesz konkrét karrier célok szem előtt, és személyre szabott programot, hogy az érdekeiket.Pályakezdő maradhatnak az egyetemen, mint egy teljes munkaidős egyetemi tanár, a kutatásért, az írás papírokat, és oktatása graduális és egyetemi hallgatók. Elképzelhető az is, hogy munkát találjanak, mint vadbiológusokból, állatkert tudósok, zoológusok és környezetvédelmi szakemberek a vállalatok, intézmények és nonprofit szervezetek.

A leendő hallgatók megtalálható számos kiváló programok hagyományos és online egyetemek a világ. Keresés alatti és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.