University of Tennessee - Space Institute

Bevezetés

A Tennessee Egyetem Űrintézete (UTSI) egy diplomás oktatási és kutatóintézet Közép-Tennessee-ben, az Egyesült Államok Légierejének Arnold Mérnöki Fejlesztési Komplexumának szomszédságában. Az UTSI-t 1964-ben hozták létre a Tennessee Egyetem részeként, és a mérnöki, fizika, matematikai és repülési rendszerek posztgraduális tanulmányainak és kutatásának nemzetközileg elismert intézményévé vált, és jelentős mértékben hozzájárult helyi, állami, nemzeti és globális szinten. .

Küldetés

Az UTSI folyamatosan bizonyítja a kiválóság kultúráját a posztgraduális képzésben és a szponzorált kutatásban, hogy előmozdítsa az integrált repülési teszttudományok legkorszerűbb tudományát, amely hozzáadott értéket jelent az érdekelt felek sikeréhez.

Látomás

Az integrált repülési teszttudományok vezető egyeteme lenni.

A diplomások

Több mint 2000 posztgraduális fokozatot – köztük több mint 250 doktori fokozatot – adtak ki az UTSI-n keresztül, ezek nagy részét a Tennesseans. Az UTSI évek óta szolgálja a Tennessee-i ipart azáltal, hogy az egyetemen kívüli mesterképzési (MS) fokozatot kínál mérnöki menedzsment (Industrial Engineering) szakon ipari helyszíneken. Számos kiváló öregdiákunk van, akik közül többen űrhajósként, cégelnökként, vezető tudósként, mérnöki menedzserként, valamint neves tudósként és tudósként értek el országos hírnevet. Sok öregdiákunk nem csak az Egyesült Államokban, hanem más országokban is magas szintű pozíciót tölt be az iparban, a kormányzatban és az egyetemeken.

Akkreditáció

A University of Tennessee, Knoxville a Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) által akkreditált. Azok a hallgatók, akik a Tennessee Egyetem Űrintézete által kínált tudományterületeken diplomát és bizonyítványt szereznek, a Knoxville-i Tennessee Egyetemen végeztek, amelyet a SACSCOC 1897 óta folyamatosan akkreditált, és érettségi, mesteri és doktori fokozatok kiadására jogosult. A Tennessee-i Egyetem (Knoxville) akkreditációjával kapcsolatos kérdéseiért forduljon a College on Colleges-hoz: 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, vagy hívja a 404-679-4500 telefonszámot.

Admissions Option 2

Apply for admission to one of the UTSI graduate programs by completing the online UT Graduate School Application (select UT Space Institute or UTSI Off-Campus Enrollment).

  • $60 application fee must accompany the application
  • McNair Application Fee Waivers
  • Official transcripts from each college/university attended
  • GRE general test report (a copy will suffice) for all applicants
  • Official IELTS report from the British Council or
  • TOEFL report from Educational Testing Service (ETS)

For international students, please refer to the International Student Admission Guide. For admission, deadlines refer to the following link.

If Internet access is limited please, contact the Admissions office by email or toll-free (888) 822-8874 ext 37228 to request an application/information packet by mail. Supporting documentation such as transcripts or test scores may be copied and can be uploaded to your application during the online process at the time of submission.

Ösztöndíjak és finanszírozás 2. opció

Helyszínek

  • B H Goethert Parkway,411, 37388, Tullahoma

Programok

Kérdések