Élelmiszertechnológia, PhD
Shakarim University
Kulcs információ
Campus helye
Semey, Kazahsztán
Nyelvek
Orosz,
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Bevezetés
Oktatási program Az élelmiszeripari termékek technológiai célja magasan képzett, versenyképes személyzet képzése, a tudás minőségének javítása, a modern oktatás és tudomány sürgős szükségleteit követő többszintű kutatási tevékenységi rendszer kialakítása, a szakember harmonikusan fejlett személyisége a modern élelmiszer-technológiák szervezésének és hatékony alkalmazásának területe, valamint irányítási tevékenységek folytatása, amely a Kazah Köztársaság egyik sürgős feladata. Az „Élelmiszeripari termékek technológiája” című EP különlegessége, hogy a hús- és tejágazat számos saját tudományos fejlődése megbízható alapot nyújt az új szakembergenerációk képzéséhez.
Tevékenység:
a szervezet igazgatója;
A szervezet tudományos munkáért felelős igazgatóhelyettese;
a szervezet főmérnöke;
Tudományos titkár;
Az élelmiszeripar kutatólaboratóriumának vezetője;
a Földművelésügyi Minisztérium kutatóintézeteinek, tudományos kutatóközpontjainak, élelmiszer-előállító létesítményeinek és szerkezeti osztályainak vezetője és vezető szakembere;
az élelmiszerprofil felsőoktatási és középiskolai tanára;
a különféle tulajdonosi formák mezőgazdasági formációinak, mezőgazdasági profilú termelő intézmények, földterületek és területi bizottságok szakembere;
a projektek szakértője.